tiistai 23. heinäkuuta 2013

And thy name shall be....

Heipä hei vaan kaikki! Tälläinen pieni (lue:turha) postaus tähän väliin, koska olen päättänyt, pitkään asiaa puntaroituani, että vaihdan nimeäni täällä netin syövereissä. Syynä siihen lähinnä se, että koska tätä blogia pitää kuitenkin kaksi ihmistä, voi PunCos-nimen ja Punpun-nimen takia luulla, että blogi koskisi vain minua (meillä molemmilla on sama sukunimi, josta tämä Punpun-nimeni on tullut). Tämän lisäksi Punpun-nimi kuulostaa hyvin hoopolta sukunimeni kanssa, joten jos joskus erehdyn pitämään jotain luentoa yms. niin etunimi "nettinimi" sukunimi -tsydeemi ohjelmakuvauksessa näyttää edes jotenkin järkevältä xD Njoo, syitä kyllä löytyy, mutta tuossa nyt isoimmat.

Hetki tässä vielä menee ennenkuin saan kaikki täältä sivuilta vaihdettua (essentiaalit, en rupea jokaista postausta käymään läpi D:) uuteen nimeen, mutta kaikki aikanaan.

Muttajoo, tästä lähin minut tunnettakoon nimellä Punumi! (en kuitenkaan raaskinut tuosta Pun-alusta luopua! ;__; ollaan oltu yhdessä liian pitkään)

Nyt kun koneeni edes jotenkuten toimii, niin ehkä vihdoin saisin myös käsiteltyä niitä Persona 4 -kuvia... Joskus :D ennen sitä takaisin Roronan kepin pariin ~~>


Niin ja ps. Yritetään keksiä jotain kivaa 50 lukijan kunniaksi, sitten kun tämä ihme tapahtuu :D

2 kommenttia:

  1. Gaikotsu täällä devarista moi~ Löysin sattumalta surffaillessa teidän blogin ja piti heti liittyä lukijaksi! ^w^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! Moro! :D Long time no see! Kiitos paljon lukijaksi liittymisestä ^^ vähän tää taide-harrastus vetäny enemmän tänne cossaamisen puolelle viime aikoina, ni jääny dA ihan pimentoon nyt ;__;

      Poista