maanantai 17. syyskuuta 2012

Cossi siellä toinen täällä... Vuosi 2013

Joo-ops, Traconin jälkeen onkin sitten tullut mietittyä ensi vuoden cossaus-suunnitelmia, lähinnä cosseja joita voimme Lazuliksen kanssa "ryhmänä" cossata. Allekirjoittaneella on ainakin suunnitelmissa vielä saada Hikaru valmiiksi ensi vuodeksi, sekä tuo edellisissä postauksissa mainittu Sakuran Japani-inspiroitunut pukuviritelmä (kun kerta on aloitettu niin voisihan sitä kokeilla loppuun asti nämäkin saattaa..). Cosplay-gaalassa saatamme tänä vuonna vielä käydä, mutta sinne tuskin saamme mitään pukuja tehtyä; lähinnä tarkoituksena on käydä katsomassa millainen tapahtuma on.

MUTTA, itse asiaan, eli mitä tullaan näkemään ensi vuonna:

Desucon Frostbite 2013:


"Change! Precure!"  Eli kaverini Tenshi ilmoitti haluavansa cosplayta Cure Passionia tässä jokusen viikko takaperin (sarjasta Fresh Pretty Cure) ja minähän innokkaana Fresh Precure-fanina olin täpinöissäni tästä (joskus olin halunnut itsekin Passionia cossata, mutta Peach kuuluu ehdottomasti suosikkeihini). Hyvin lyhyen harkinnan jälkeen lupauduin cossaamaan Cure Peachia ja sainpa tuon Lazuliksenkin värvättyä Cure Pineksi. Muuten on siis ryhmä kasassa, paitsi että Cure Berry puuttuu... Halukkaita cossaajia etsitään siis! Luultavasti laitan vielä hakuilmoitusta Anikiin, mutta jos ketään ei saada niin käyhän se kolmellakin :) Voi olla tosin ettei kovin moni tunnista hahmoja, kun Precure ei ole niin tunnettu Suomessa, mutta tärkeintähän on pitää hauskaa!

Olen niin heikkoluontoinen että minun värväämiseeni ei paljoa kylläkään tarvittu. Tarvitsee vain kysyä ja I'm all in! vaikka mitä olisi keksittynä. ~Lazuliz

Cure Peach: Punpun  /   Cure Pine: Lazuliz

Nämä puvut olisi sitten meidän tarkoitus toteuttaa, vähän vielä pitää miettiä miten saa molemmat toimimaan + peruukkien hankinta ja modaaminen... Vähän pelottaa jo etukäteen, mutta eiköhän tästä selvitä! Allekirjoittanut aikoo vielä saada Frostiin valmiiksi Card Captor Sakura japani!Sakuran, mutta Peach tulee kuitenkin etusijalle, saa nähdä miten aikaa riittää!


Desucon 2013:

Yukiko Amagi: Punpun / Konohana Sakuya: Lazuliz
Traconissa törmäsin upeaan cossiin, joka myöhemmin paljastui Persona 4 -sarjan Izanagiksi. Tästä kimmokkeena aloin etsiä muita persona-hahmoja samasta sarjasta ja törmäsin Konohanaan, jonka design vei mennessään! Kyseisestä sarjasta en vielä tiennyt mitään, ja cossi-intokin jäi siinä vaiheessa vain haaveeksi, kunnes eräs ystäväni lähestulkoon painosti minua katsomaan kyseisen sarjan (kiitos siitä!) ja nyt on sitten cossi-haave tullut takaisin! Eli, tarkoituksena olisi että minä cossaisin Yukikoa ja Lazuliz Konohanaa (parasta tässä on se, että molemmat ovat sarjassakin yhtä aikaa läsnä, eikä mitenkään niin että esim. Yukiko muuttuisi Konohanaksi, upeaa!) Yukikon cossia varmaankin aloittelen vasta vuodenvaihteen jälkeen, Konohanaa pitää varmaankin aloittaa jo paljon ennen (siis hei oikeesti, kattokaa nyt noita "siipiä!!"). Hieman haastetta Desuun :D Katsotaan josko saisimme sitten Desuun toiselle päivälle tehtyä ne kesken jääneet MKR-cossit...

Taisin mainita jotain siitä luonteen heikkoudesta. En siis TODELLAKAAN ole varma miten saan kaiken tuon härpätyksen tehtyä ja mistä. Varsinkin kun olisi hienoa totauttaa nuo Konohanan jalat tuollaisina. Stressiä ja paineita siitä että saisi tuon kokonaisuuden onnistumaan? Neverrrrrrr. ~Lazuliz

Mutta, tällaisia suunnitelmia tällä kertaa, saa nähdä miten käy näiden kanssa! Ensi kertaan!

- Punpun

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Introducing! Pun number 2!

Heippa vaan kaikille taas!

Kesä tuli ja kesä meni, mitä ehdin tekemään siinä välissä? Töitä ja uuden perheenjäsenen hoitoa... Että siihen meni sitten Traconin cossiin tarkoitettu aika! Kesän aikana tapahtui kaikenlaista muutakin, joten motivaatio pukujen tekemiseen ei ollut kovin suuri, mutta virheistään oppii ja niin edespäin! Elämä jatkuu :)

Nyt kuitenkin tuntuu sille, että motivaatio on tullut takaisin, kiitos Traconin! Oli jälleen mukava con, paras Tracon aikoihin; suomalaisen cosplayn taso se vaan nousee vuosi vuodelta! Etenkin esitysten osalta, oli kyllä upeaa katseltavaa :) Ehkä sitä joskus itsekkin uskaltautuisi lavalle!

Muttamutta, näistä asioista lisää tuonnempana, koska tämä postaus koskee blogiani, sillä Traconin aikana sain myös siskoni suostuteltua kirjoittamaan yhteisblogia, siispä ennen Cosplay Pun:ina tunnettu blogini on muuttunut Pun Cos:ksi! *taputuksia* Toivottakaa siis tervetulleeksi toinen Puneista, Lazuliz!

Koska emme ole koskaan ennen pitäneett yhteisblogia kenenkään kanssa, saattaa tässä mennä hetki ennenkuin osaamme molemmat käsitellä tätä systeemiä... Mutta seuraavassa postauksessa siis Lazuliksen esittely ja tulossa mm. Hikarun asun etenemistä, Traconin raportti ja uusia cosplay-haaveita!